Top 20 Mest Populære Pigenavne 2019

Billede: Pixabay, Pexels

Her finder du listen over de mest populære pigenavne for 2019. Det bliver spændende at se, om der er store ændringer til de mest populære pigenavne 2020, men her må vi desværre vente nogle måneder endnu før listen bliver offentliggjort.

Kilde: Danmarks statistik.

 1. Emma
 2. Alma
 3. Clara
 4. Freja
 5. Sofia
 6. Karla
 7. Agnes
 8. Ella
 9. Olivia
 10. Anna
 11. Nora
 12. Alberte
 13. Ida
 14. Luna
 15. Josefine
 16. Asta
 17. Ellie
 18. Laura
 19. Isabella
 20. Lilly

  Dette er listen med 20 mest populære navne i 2019, dog er der ikke længere som bliver døbt det samme navn længere, da mange forældre ønsker et unikt navn til deres kommende lille pige.

  Et godt eksempel er at der i 2019 var 486 , der fik navnet Emma, som ligger på en førsteplads. Til sammenligning var der i 1985 ikke mindre end 932 som fik navnet Louise.

  Ønsker du at give din kommende datter et helt unikt navn, som der ikke er ret mange der hedder, så er disse navne en mulighed: Knirke, Abeline, Li, Papaya, My og Pil.

  Min egen datter hedder Amanda. Her var jeg også igennem et væld af navne og valget var faktisk faldet på Carmen, hvis babyen skulle blive en pige. Alle de sorger om hvad hun skulle hedde løste sig, da jeg bare kunne mærke, at det var en lille fin Amanda. Den dag hun kom til verden var der ingen tvivl, hun var en lille Amanda. 

  Du læser denne tekst, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet af Perlen Odense. Kig eventuelt på Livets træ smykker hos Perlen Odense. Tak for hjælpen uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

  Relaterede Indlæg